Team   Specialisaties Kinesitherapie Fitness Osteopathie Contact
 

Specialisaties

 
 

Kinesis

Kinesis is een unieke trainingsvorm die het evenwicht tussen lichaam en geest herstelt en daarmee de kwaliteit van het leven verbetert. Het toestel herontdekt de motorische basisvaardigheden: weerstand, evenwicht, kracht en flexibiliteit.

Het meest innovatieve onderdeel van Kinesis is de “Full gravity”, een patent dat geïnspireerd is op de natuur en het mogelijk maakt om volledig vrije bewegingen te maken.
Met Kinesis Personal kunnen alle spieren van het menselijk lichaam worden getraind, dankzij zijn veelzijdigheid en ontelbare bewegingcombinaties.

Kinesis kan door iedereen worden gebruikt van beginners tot gevorderden. U kunt zowel basis als gecombineerde bewegingen uitvoeren. Bovendien kan de Kinesis helpen om stretchoefeningen uit te voeren. Dankzij het wandrek kunnen de stretchbars als steunpunten voor armen, benen en romp worden gebruikt.

Het wandrek kan ook als steun worden gebruikt tijdens het uitvoeren van bewegingen die grotere stabiliteit en controle vereisen.

Er bestaan specifiek programma’s voor revalidatie (stabiliteit, coördinatie en beweeglijkheid), sport (bv. tennis, golf, zeilen, voetbal) en spierversterking (buik, lendenen, bovenste ledematen, bilspieren en benen). Afhankelijk van uw trainingsniveau wordt een moeilijkheidsgraad gekozen.

 

Teamleden gespecialiseerd in Kinesis :

 
  Walter Hinderdael Revalidatieteam  
 
     
webdesign by ICT design